Inaugurada l’exposició de Narcís Costa

La mostra d’escultures es podrà veure a Coll de Roses fins a la pròxima Setmana Santa

 

El proppassat dissabte, 21 de desembre, va quedar inaugurada a l’espai d’art Coll de Roses – Wine Family Museum l’exposició d’escultures de l’artista Narcís Costa batejada amb el nom d’“Intros”,  la qual aplega els últims treballs de l’artista gironí resident a Roses.

En total són 27 peces de fusta i ferro amb les quals Costa mostra “la seva mirada interior, la seva recerca entorn del concepte de buit i entorn dels espais generats per les masses o els volums”, com va destacar el professor d’Història de l’Art, Enric Tubert en l’acte inaugural en el qual es van reunir una vuitantena de persones.

Narcís Costa fa més de 40 anys que es dedica a la creació artística i, encara que va néixer a Girona, des dels anys 70 del s. XX que resideix i treballa a Roses, on té instal·lat l’estudi. Format a l’escola Eina de Barcelona i a l’École des Beaux Arts de París, la seva primera exposició va ser el maig de 1972 a la galeria La Gàbia de Girona, i des de llavors no ha parat de crear i exposar la seva obra, un treball que es caracteritza per la dualitat, on es troben materials aparentment contraris, com el ferro i la fusta, que es barregen amb altres objectes més tradicionals i també amb objectes trobats, i que gairebé sempre presenta de forma seriada.

L’exposició que presenta ara a Roses es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 18h i els diumenges i festius de 10 a 14 hores. L’entrada és gratuïta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *