El blogtrip d’#InCostaBrava visita Coll de Roses

El blogtrip d’#InCostaBrava  visita Coll de Roses

Dijous passat, 26 de setembre, diversos bloguers d’arreu del món van visitar el Wine Family Museum de Coll de Roses amb l’objectiu de conèixer les activitats que ofereix el nostre centre al visitant. Durant la trobada, els convidats, especialitzats en turisme, gastronomia i el món del vi, van collir raïms de les nostres vinyes i van gaudir trepitjant-lo i premsant-lo segons el mètode més tradicional. Tot seguit van degustar un autèntic esmorzar de verema amb arengades i raïms inclosos. I, per suposat, van tastar els tres vins elaborats  amb les vinyes de la finca Coll de Roses. A part d’experimentar amb el propis peus el procés d’elaboració del vi, el grup  va passar pel recorregut sensorial del Wine Family Museum.

El blogtrip, que va arribar dimarts passat a les nostres terres i que va concloure ahir, tenia com a finalitat principal presentar la Costa Brava com un destí turístic internacional, i en concret mostrar la nostra gastronomia, les activitats enoturístiques que es duen a terme a la zona i el patrimoni en general. A part de visitar les instal·lacions de Coll de Roses, algunes de les activitats que tenien programades durant aquesta setmana de descoberta van ser la visita al Museu Dalí de Figueres i la llotja de peix de Palamós, una excursió amb caiac pel Cap de Creus i l’àpat als restaurants amb estrelles Michelin de la demarcació, com són El Celler de Can Roca i el restaurant Miramar de Llançà.

El Patronat de Turisme de Girona ha estat l’encarregat d’organitzar aquest blogtrip, molt semblant a un viatge de premsa tradicional però amb la principal diferència que va dirigit exclusivament  a bloguers i gent  molt activa a les xarxes socials. En el viatge hi havia participants de nacionalitats diverses, com ara Noruega, Portugal, els Estats Units o Espanya, entre altres països.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *